Международната компания за домакински и професионални електроуреди Electrolux Group представя за първи

...
Международната компания за домакински и професионални електроуреди Electrolux Group представя за първи
Коментари Харесай

IFA 2023: Electrolux Group с фокус върху ефективното използване на ресурсите с AEG EcoLine

Международната компания за домакински и професионални електроуреди Electrolux Group показва за първи път на IFA 2023 гамата най-енергийноефективни модели от своята премиум марка AEG: AEG EcoLine. 

AEG EcoLine е специфична селекция, налична в магазините и онлайн, от най-ефективните във връзка с потреблението на запаси уреди на компанията. Уредите обгръщат всички съществени продуктови категории и имат за цел да оказват помощ на потребителите да понижат своето влияние върху климата, като в същото време обезпечават висока успеваемост на работа. Висококачествената гама уреди от портфолиото на AEG и Electrolux, както и новият индукционен плот AEG SaphirMatt с стабилно против надраскване стъкло, ще бъдат показани на ревюто IFA 2023 в Берлин от 1 до 5 септември 2023 година

Съгласно данни на Electrolux Group, учредени на научни доказателства и оценки на виталния цикъл (LCA), почти 85% от световното влияние на уредите върху климата се случва по време на използването им. Всички модели AEG EcoLine употребяват минимално количество запаси и дават отговор на най-високите енергийни стандарти, с цел да подкрепят опазването на околната среда и в същото време да дават високо качество на работа.

" Технологичната иновация е в основата на всеки модел от AEG EcoLine, чиито функционалности, освен вършат живота на потребителите по-приятен, само че и улесняват взимането на устойчиви решения във връзка с закупуването на електроуреди за дома. Ресурсна успеваемост и висока функционалност без взаимни отстъпки е това, което потребителите желаят, и което AEG EcoLine обезпечава. ", сподели Крис Браам, основен изпълнителен шеф на Europe Electrolux Group.

" Избрахме интернационалното ревю IFA 2023, с цел да представим гамата уреди AEG EcoLine, поради значимата му роля в популяризирането на нововъведенията. С AEG EcoLineнаправихме забележителна крачка напред в това да насочим вниманието към ресурсно ефикасните модели, когато хората търсят апарат в магазина или онлайн, и с неспокойствие чакаме да я демонстрираме на нашите търговски сътрудници и консуматори в Берлин. ", добави Браам.

По-добри от най-хубавия клас А

Новата селекция AEG EcoLine обхваща всички съществени продуктови категории, за да осигури уреди за целия дом:

• В региона на грижата за дрехите AEG EcoLine ще представи перални машини, които имат енергиен клас, по-добър от най-хубавия клас А на пазара, и с функционалности за икономисване на запаси като AutoDose, която пести перилен препарат, и UltraWash, която почиства дейно при 30ºC и икономисва 30% сила. 



• Сушилните AEG EcoLine с термопомпа могат да спестят до 68% повече сила спрямо обичайната сушилна машина. 

• Фурните AEG EcoLine резервират доста по-добре питателните качества на продуктите, като употребяват до 20% по-малко сила при готвене с пара, а функционалността за разчистване с пара икономисва до 95% сила спрямо пиролитичнопочистване. 



• Новата акумулаторна безкабелна прахосмукачка AEG 7000 е направена от до 70% рециклирана пластмаса, като при потребление на автоматизиран режим може да спести до 47% сила и да удължи времето за работа. 

Други уреди, включени в AEG EcoLine, са готварски плотове, абсорбатори, съдомиялни машини, свободностоящи готварски печки и пречистватели на въздух.

Проучването на GfK показва нараснал потребителски интерес към енергоспестяващи уреди

Представянето на AEG EcoLine идва в точния миг – съгласно последните данни на световния институт за пазарни изследвания GfK, енергийната успеваемост е главният мотор при закупуването на едра бяла техника. 61% от купувачите в петте най-големи европейски страни са декларирали, че енергийната успеваемост е била решителен фактор визбора им на перална машина в интервала на изследването сред второто тримесечие на 2022 година и първото тримесечие на 2023 година

" Виждаме ясна наклонност във всички възрастови групи, че стремежът към устойчив метод на живот играе все по-важна роля. В допълнение към екологичния аспект, финансовите спестявания посредством по-добра енергийна успеваемост също са мощен фактор при избора на апарат ", изяснява Александър Демел, началник на CSM Германия и Австрия в GfK, който участва в международната медийна конференция на Electrolux Group на IFA 2023 в Берлин на 31 август.



Световна премиера на иновативния индукционен плот AEG SaphirMatt с устойчиво на надраскване стъкло 

На IFA 2023 ще се състои и международната премиера на иновативния индукционен плот AEG SaphirMatt с стабилно на надраскване стъкло. Уникалното керамично стъкло SaphirMattиздържа на ежедневна приложимост и изхабяване, без да се надраска. В съпоставяне със стандартните керамични плотове керамичното стъкло позволява до четири пъти по-малко драскотини и се почиства два пъти по-бързо. Елегантното му черно матово покритие придава жанр на всяка кухня и също така е с 80% по-малко отразяваща повърхност от общоприетата.

За AEG

Ние сме AEG. Тук сме, с цел да променим упованията Ви от домакинските уреди. Ето за какво желаеме да предизвикаме границите на всекидневието Ви. От основаването ни в Берлин през 1883 година, в никакъв случай не сме спирали да се развиваме. Вярваме в виновните нововъведения, които ни отличават през днешния ден и оказват помощ за построяването на по-добро бъдеще.

AEG е част от Electrolux Group, водеща световна компания за електроуреди, която се стреми да усъвършенства качеството ни на живот към този момент повече от 100 години. Ние преоткриваме усета, грижата за тъканите и чистотата в дома за милиони хора, водени от устрема ни към резистентност посредством решенията и дейностите ни. Групата ни от водещи марки уреди, в това число Electrolux и AEG, дава почти 60 милиона домашен продукта на повече от 120 пазара всяка година. През 2022 година Electrolux Group има продажби от 13 милиарда евро и над 51 000 чиновници по целия свят. За повече информация посетете  и 

За IFA 2023 Берлин 

IFA 2023 е най-значимото комерсиално ревю в света за професионална и домашна електротехника, както и едно от основните интернационалните събития за производители, търговци, потребители и специалисти от промишлеността и медиите. IFA 2023 се организира в изложбения комплекс Messe Berlin от 1 до 5 септември.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР